Softwarespecialist

We zijn momenteel op zoek naar bekwame en ervaren software-engineers/specialisten om ons team te versterken. Als gerenommeerd IT-bedrijf zijn we op zoek naar professionals die de kennis en expertise hebben in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van computersoftwaretoepassingen en -systemen. Als je een grondige kennis hebt van programmeertalen, softwareontwerpprincipes en een passie voor het maken van hoogwaardige software, nodigen we je uit om te solliciteren.

verantwoordelijkheden:

- Werk samen met teams om softwaretoepassingen te ontwikkelen voor verschillende industrieën, waaronder financiën, gezondheidszorg, onderwijs en entertainment.
- Neem deel aan alle stadia van de levenscyclus van softwareontwikkeling, inclusief het verzamelen van vereisten, ontwerp van softwarearchitectuur, codering, testen en implementatie.
- Blijf op de hoogte van de nieuwste tools, trends en technologieën voor softwareontwikkeling om het gebruik van de meest efficiënte en effectieve werkwijzen te garanderen.
- Identificeren en oplossen van softwarefouten en prestatieproblemen, samenwerken met teamleden om passende oplossingen te ontwikkelen.
- Communiceer effectief en werk samen met ontwerpers, projectmanagers en belanghebbenden om projectdoelen en -doelstellingen te bereiken.

Vereisten:

- Diploma in informatica of aanverwant vakgebied.
- Sterke kennis van en ervaring met programmeertalen zoals Java, Python of C++.
- Bekendheid met softwareontwerpprincipes en best practices.
- Mogelijkheid om problemen op te lossen, kritisch te denken en complexe softwaregerelateerde problemen te analyseren.
- Uitstekende communicatie- en teamworkvaardigheden om effectief samen te werken met teamleden en belanghebbenden.

Wat we aanbieden:

- Competitief salaris variërend van €15 tot €60 per uur (bruto), afhankelijk van kwalificaties en ervaring.
- Rechtstreeks contract met het IT-bedrijf.
- Uitbetaalde vakantie- en overwerkvergoeding conform Nederlandse wetgeving.
- De mogelijkheid om te werken in een gezellig en professioneel team.
- Spannende en diverse projecten op het gebied van software ontwikkeling.
- Doorgroeimogelijkheden en professionele ontwikkeling.
- Gunstig werkrooster en flexibele voorwaarden.

Ben jij een ervaren software engineer/specialist met een passie voor het maken van hoogwaardige software en wil je deel uitmaken van een dynamisch team, dan raden we je aan om op deze vacature te solliciteren. Doe mee met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en draag bij aan de vooruitgang van softwaretechnologie. Dien vandaag nog uw aanvraag in om aan een spannende carrièrereis op het gebied van software engineering te beginnen.