Ontdek uitzonderlijke carrièremogelijkheden met D.K.K. Careers: Waar 'Beter behandelen, Meer betalen!' Meer is dan een slogan 

Zoekt u een vervullende vaste baan in Nederland bij grote netwerken of lang gevestigde familiebedrijven?


Als u een basisvaardigheid (A2-niveau) in het Engels of Nederlands heeft, kunt u gerust het formulier invullen via de onderstaande link. Onze HR-specialist zal vervolgens contact met u opnemen met ons voorstel. 

Illustration

Carrières

Zoekt u een baan? Maar heeft u deze niet gevonden of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij zullen de juiste baan voor u vinden. Een must is het beheersen van de Engelse en Nederlandse talen.

Welkom op ons platform dat is toegewijd aan het helpen van getalenteerde individuen zoals jij om hun ideale carrièrekansen te vinden. Bij ons bedrijf bieden we niet alleen tijdelijke banen aan. Onze kandidaten werken bij eersteklas bedrijven, en de meesten van hen blijven niet alleen bij deze bedrijven, maar groeien ook en ontwikkelen hun carrière binnen deze organisaties.Wij zijn geen wervingsbureau.  We zijn een platform dat rechtstreeks werknemers en werkgevers met elkaar verbindt, waarbij tussenpersonen worden geëlimineerd.

Waarom voor ons kiezen?

Expertise

Expertise en Ervaring: Wij werken samen met toonaangevende bedrijven en hebben uitgebreide ervaring op het gebied van personeelswerving. Ons team van professionals is in staat om uw unieke vereisten te begrijpen en de meest geschikte oplossingen te bieden.

Persoonlijke Aanpak

Persoonlijke Aanpak: Wij screenen en evalueren kandidaten zorgvuldig, rekening houdend met hun professionele kwalificaties en waarden. We bieden een persoonlijke aanpak om kandidaten te vinden die aansluiten bij uw bedrijfscultuur en eisen.

Langetermijnpartnerschap

Langetermijnpartnerschap: Wij streven naar wederzijds succes en langetermijnrelaties. We bieden voortdurende ondersteuning en assistentie, waardoor u de beste professionals voor uw organisatie kunt vinden en concurrerend kunt blijven op de arbeidsmarkt.

Onze Waarden

Reputatie

Reputatie en Betekenisvolle Verbindingen: Wij hechten waarde aan onze reputatie en streven ernaar om langdurige, wederzijds voordelige relaties op te bouwen met klanten en kandidaten.

Toewijding

Toewijding aan Uitmuntendheid: Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke kwaliteit in alle aspecten van onze dienstverlening, van kandidaatselectie tot klanttevredenheid.

Professionaliteit

Professionaliteit en Ethiek: Wij handhaven hoge professionele normen, voeren grondige screenings van kandidaten uit en hanteren ethische principes in al onze acties.

Die Voor Ons Kiest

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Getuigenissen van Onze Kandidaten

Mijn naam is Dmytro, ik ben 47 jaar oud. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan Dmytro Kompaniyets. voor zijn hulp bij het vinden van werk. Dankzij hun professionaliteit en inspanningen heb ik een baan gevonden bij een officiële Volkswagen Group-dealer. Hier word ik omringd door een vriendelijk en professioneel team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden, een direct contract en mogelijkheden voor carrièreontwikkeling binnen het bedrijf. Deze baan voldoet volledig aan mijn wensen en verwachtingen.

Illustration

Dmytro

Illustration

Mijn naam is Chloe, ik ben 19 jaar oud. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan Dmytro Kompaniyets. voor zijn hulp bij het vinden van werken in een Body Shop. Ik heb altijd genoten van werken met auto's, en ik ben trots dat ik mag werken bij de beste Body Shop in mijn regio. Hier krijg ik de kans om mezelf te laten zien, te leren en me verder te ontwikkelen, en ook om exclusieve auto's te onderhouden van merken als BMW, Volkswagen, Rolls-Royce, McLaren, Ferrari, Lamborghini en Maserati.

Illustration

Chloe

Illustration

Mijn naam is Sergey, ik ben 26 jaar oud. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan Dmytro Kompaniyets. voor zijn hulp bij het vinden van werken bij BMW Group. Werken in zo'n bedrijf was altijd mijn droom. Ze hebben mij aangenomen als assistent-monteur met de mogelijkheid tot verdere opleiding in de monteurschool van het bedrijf. Bedankt voor deze unieke kans die
Illustration

Sergey

Illustration

Mijn naam is Dmitriy, ik ben 36 jaar oud. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan Dmytro Kompaniyets voor zijn hulp bij het vinden van werk bij BMW Group. Werken in zo'n prestigieus bedrijf is altijd mijn gekoesterde droom geweest. Ze hebben mij toevertrouwd met de functie van assistent-monteur en boden mij de mogelijkheid om een opleiding te volgen aan de monteurschool van het bedrijf. Dank u voor deze unieke kans.

Illustration

Dmitriy

Illustration

Mijn naam is Dennis, ik ben 25 jaar oud. Ik wil graag mijn diepe dankbaarheid uitspreken aan Kompaniyets voor zijn hulp bij het vinden van werken in een bedrijf dat een officiële dealer is van BMW en Volkswagen Group. Werken in zo'n prestigieus bedrijf is altijd mijn gekoesterde droom geweest. Ze boden mij de functie van monteur met de mogelijkheid om vervolgens cursussen voor professionele ontwikkeling binnen de organisatie te volgen. Dank u voor deze unieke kans.

Illustration

Dennis

Illustration

Mijn naam is Vladislav, ik ben 22 jaar oud. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan Kompaniyets voor het vertrouwen in mij en zijn hulp bij het vinden van werken. Werken in zo'n multi-brand omgeving is altijd mijn gekoesterde droom geweest, vooral omdat ik een dissertatie schrijf in het promotieonderzoek over elektrische voertuigen. Bedankt voor uw vertrouwen.


Illustration

Vladislav

Illustration

Mijn naam is Victoria, en ik ben 39 jaar oud. Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken aan Dmytro voor zijn vertrouwen in mij en zijn steun bij het verkrijgen van een positie binnen dit bedrijf. In eerste instantie begon ik daar te werken als een reguliere kok, maar met de tijd klom ik op naar de positie van souschef bij De Beren. Ik ben dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen.

Illustration

Victoria

Illustration

Hallo! Wij zijn een team van obers in De Beren, en we willen onze dank uitspreken aan Dmitry voor het bieden van de kans om te werken in een van de meest gerenommeerde en uitgebreide restaurantketens in Nederland. Het werken hier is een geweldige ervaring, en we waarderen de mogelijkheid om deel uit te maken van zo'n gevierd etablissement

Illustration

Team van obers in De Beren Hoofddorp

Illustration

FAQ

 • Welke ervaring heeft jullie bedrijf?

  Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben onze medewerkers ruime ervaring in het vakgebied, zowel in Nederland als daarbuiten.

 • Wat zijn de voordelen van jullie bedrijf ten opzichte van andere bureaus?

  Wij onderscheiden onszelf van andere bureaus door onze persoonlijke benadering en focus op het opbouwen van langdurige relaties. We selecteren kandidaten nauwgezet op basis van de unieke eisen van elke klant en leggen grote nadruk op kwaliteit en ethiek in ons werk. Wij zijn geen wervingsbureau; wij zijn uw partner die u waardevolle begeleiding kan bieden naar veelbelovende kansen.

 • Welke garanties heb ik bij het samenwerken met jullie bedrijf?

  We garanderen hoogwaardige diensten en streven ernaar om volledige tevredenheid te bieden. Als u niet tevreden bent met een gekozen kandidaat, zullen we alternatieve opties bieden. Uw vertrouwen en het succes van uw bedrijf staan bij ons voorop.

 • Welke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden jullie aan jullie kandidaten?

  We bieden onze kandidaten de mogelijkheid om te werken bij gerenommeerde bedrijven en zich samen met onze partners te ontwikkelen. We organiseren ook gratis trainingsessies, taalcursussen en bieden toegang tot gerenommeerde universiteiten. We hechten waarde aan de groei en ontwikkeling van onze kandidaten en streven naar een ondersteunende werkomgeving.