Voor Werkgevers

Ons bedrijf is er trots op een wervingsbureau in moderne stijl te zijn, opgericht door een team van zeer bekwame professionals. Ondanks de jonge leeftijd boekte ons bedrijf opmerkelijke successen door samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende bedrijven in Nederland. In onze kern leeft de overtuiging dat vertrouwen gebaseerd is op de reputatie. Dat klinkt helemaal door, zowel binnen ons team als tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. We plaatsen de betrouwbare relaties boven de winstrace. Ons uiteindelijke doel is het faciliteren van het ontdekken van unieke matches tussen bedrijven en medewerkers. Door langdurige relaties aan te gaan, streven we ernaar wederzijdse vervulling en vreugde te brengen aan alle betrokken partijen.
In tegenstelling tot grotere bureaus, onderscheiden we ons erin dat we niet afhankelijk zijn van een heel leger aan HR-professionals of stagnerende kandidatendatabases. In plaats daarvan concentreren we ons op het afstemmen van de unieke taakvereisten van elke klant. Naast de kennis van de pool van onze kandidaten, hebben we ook een scherp gevoel voor het profiel waarnaar u op zoek bent. Voordat we uw aandacht vestigen op een van de kandidaten, testen en evalueren we ze. Onze toewijding gaat verder dan het oppervlakkige niveau - we geven prioriteit aan een duidelijk begrip van elke kandidaat, inclusief hun interesses en inspiraties, op zoek naar een holistisch begrip van hun vaardigheden.
Hier vind je een hecht team van ervaren professionals. Wij richten ons op u, op uw zoektocht naar uitzonderlijk talent. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw team gevuld en tevreden is met een nieuwe medewerker die harmonieus in uw bedrijf is geïntegreerd.

Onze resultaten in cijfers

We zijn erg blij met onze prestaties en verbergen ze niet

21

Geselecteerde kandidaten

145

Locaties

174

Aantal gevoerde interviews

9

Klanten