Onze relatie met Partners

We hechten veel waarde aan onze partners en streven ernaar om langdurige wederzijds voordelige relaties op te bouwen. Door samen te werken, ontstaan unieke kansen voor partners, waardoor ze kunnen samenwerken met toonaangevende bedrijven in Nederland en hun zakelijke horizon kunnen verbreden.We staan klaar om u speciale partnerprogramma's aan te bieden die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Ons team zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en partnerschap op weg naar gemeenschappelijk succes.Een partnerschap kan toegang bieden tot onze hoogwaardige wervingsdiensten en uw talentenpool uitbreiden. Wij bieden een gepersonaliseerde aanpak en uitgebreide ondersteuning bij het zoeken en selecteren van gekwalificeerde kandidaten die ruimschoots aan uw eisen voldoen.Daarnaast bieden we tal van voordelen aan onze partners, zoals exclusieve trainingen, taalcursussen en deelname aan verschillende bedrijfsevenementen. Samen bereiken we geweldige resultaten en creëren we een gunstige werkomgeving voor al onze partners.

Partners

Illustration

In samenwerking met non-profitorganisaties bieden wij gratis educatieve seminars aan, hulp bij tewerkstelling voor professionals, en gratis consultaties over onderwerpen binnen ons vakgebied.

Illustration

We zijn de exclusieve partner van Universe of Learn to Earn in de Benelux, waar hoogwaardig IT-onderwijs wordt aangeboden. Met meer dan 5 vestigingen wereldwijd zorgt de universiteit voor bekwame professionals en biedt uitgebreide oplossingen voor de training van IT-specialisten, waardoor de efficiëntie voor zowel afgestudeerden als bestaande professionals wordt verbeterd.

Illustration

We hebben een exclusieve samenwerking met Fair Wind in de Benelux-regio. Fair Wind is gespecialiseerd in het leveren van bekwame zeelieden wereldwijd. Met meer dan 35.000 Oekraïense officieren en bemanningsleden verzorgen ze diverse soorten vaartuigen. Ze hanteren hoge normen, voldoen aan ISO- en MLC-regels en zorgen voor STCW-naleving. Hun diensten, van documentvernieuwing tot reisboekingen, voorzien in diverse maritieme behoeften.

Illustration

Dankzij onze exclusieve samenwerking met Fair Wind in de Benelux-regio hebben we toegang tot hooggekwalificeerde zeelieden wereldwijd. Met meer dan 35.000 Oekraïense officieren en bemanningsleden bedienen ze verschillende soorten schepen. Fair Wind hanteert strenge normen, voldoet aan ISO- en MLC-voorschriften en zorgt voor STCW-conformiteit. Van documentvernieuwing tot reisboekingen, hun diensten vervullen diverse maritieme behoeften.