Onze relatie met Partners

We hechten veel waarde aan onze partners en streven ernaar om langdurige wederzijds voordelige relaties op te bouwen. Door samen te werken, ontstaan unieke kansen voor partners, waardoor ze kunnen samenwerken met toonaangevende bedrijven in Nederland en hun zakelijke horizon kunnen verbreden.We staan klaar om u speciale partnerprogramma's aan te bieden die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Ons team zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en partnerschap op weg naar gemeenschappelijk succes.Een partnerschap kan toegang bieden tot onze hoogwaardige wervingsdiensten en uw talentenpool uitbreiden. Wij bieden een gepersonaliseerde aanpak en uitgebreide ondersteuning bij het zoeken en selecteren van gekwalificeerde kandidaten die ruimschoots aan uw eisen voldoen.Daarnaast bieden we tal van voordelen aan onze partners, zoals exclusieve trainingen, taalcursussen en deelname aan verschillende bedrijfsevenementen. Samen bereiken we geweldige resultaten en creëren we een gunstige werkomgeving voor al onze partners.

Onze Partners

Onze partner, Universe of Learn to Earn, is een internationale universiteit gespecialiseerd in het opleiden van IT-professionals, met meer dan 5 vestigingen verspreid over verschillende landen (Oekraïne, Polen, Spanje, Portugal, Dubai). Wij hebben een exclusief contract voor de Benelux-landen. Via deze samenwerking bieden wij onze klanten hoogwaardig onderwijs en de voorbereiding van IT-specialisten. De universiteit beschikt over uitgebreide ervaring, middelen en een pool van afgestudeerden die direct inzetbaar zijn. We bieden ook professionele ontwikkelingscursussen aan voor bestaande specialisten, waarbij rekening wordt gehouden met hun voorkeuren en doelstellingen. Onze samenwerking met Universe of Learn to Earn biedt uitgebreide oplossingen op het gebied van IT-specialistentraining, waarbij een hoog kennis- en vaardigheidsniveau wordt gehandhaafd onder afgestudeerden en de efficiëntie wordt verbeterd onder bestaande professionals.

Illustration

Link naar website

Wij zijn trots om de exclusieve partner te zijn van Fair Wind in de Benelux-regio. Fair Wind is een professioneel bemiddelingsbureau gevestigd in Odessa, Oekraïne, dat hoogopgeleide en bekwame zeelieden levert aan opdrachtgevers wereldwijd. Met meer dan 35.000 Oekraïense officieren en ratings in hun database leveren ze bemanningen voor diverse soorten schepen, waaronder bulkschepen, containerschepen, Ro-Ro-schepen, passagiersschepen, olietankers en offshore-installaties. MA "Fair Wind" houdt zich aan ISO- en MLC-normen om ervoor te zorgen dat kandidaten voldoen aan de eisen van de STCW-conventie. Ze voeren grondige interviews uit, controleren referenties en evalueren de ervaring en probleemoplossende vaardigheden van sollicitanten. De diensten die ze aanbieden, omvatten vernieuwing van documentatie, medische keuringen, kledinglevering, aanvragen bij vlaggenstaten, visumondersteuning en reisboekingen. Ze hebben succesvolle samenwerkingen met OSM Maritime Group, Stanford Marine, Seamar, Jana Marine Services, High Waves Marine, Oceanwide, S.B. Submarine Systems, Harren&Partner en Johann M.K.Blumenthal. Met hun dynamische aanpak en efficiënte mobilisatie is MA "Fair Wind" de ideale partner om te voldoen aan de bemanningsbehoeften in de maritieme industrie.

Illustration

Link naar website