APK Keuringstechnicus

We zijn momenteel op zoek naar een zeer bekwame en geautoriseerde MOT Testing Mechanic om ons team te versterken. Als professional in deze functie speel je een cruciale rol in het waarborgen dat voertuigen voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieustandaarden die zijn vastgesteld door het Ministerie van Transport (MOT).

Verantwoordelijkheden:

- Uitvoeren van MOT-tests op voertuigen in overeenstemming met wettelijke vereisten en normen.
- Grondig inspecteren van verschillende onderdelen van het voertuig, waaronder remmen, ophanging, stuurinrichting, verlichting en emissiesysteem, om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen.
- Gedetailleerde rapporten verstrekken over de staat van het voertuig en eventuele vereiste reparaties of onderhoud.
- Op de hoogte blijven van wijzigingen in regelgeving en normen voor voertuigtests om nauwkeurige en betrouwbare testdiensten te garanderen.

Vereisten:

- Voltooiing van een opleidingsprogramma en certificeringsexamen om een geautoriseerde MOT Testing Mechanic te worden.
- Sterke kennis van voertuigcomponenten en -systemen.
- Aandacht voor detail en het vermogen om grondige inspecties uit te voeren.
- Uitstekend begrip van veiligheids- en milieustandaarden.
- Vermogen om nauwkeurig problemen of noodzakelijke reparaties te identificeren en te rapporteren.
- Toewijding om op de hoogte te blijven van wijzigingen in regelgeving en normen.

Wat wij bieden:

- Concurrerend uurloon: €14,50 - €60 bruto per uur (gebaseerd op een 40-urige fulltime werkweek).
- Overwerkvergoeding tegen een tarief van 125% voor elke extra gewerkte uur en 200% op feestdagen (alleen naar eigen goeddunken).
- Vakantietoeslag na de eerste maand dienstverband, gebaseerd op het aantal gewerkte uren, conform de lokale wetgeving (meer gewerkte uren leiden tot een hogere vakantietoeslag).
- Vergoeding voor reizen: €0,21 eurocent per kilometer voor de heen- en terugreis.

Aanvullende voordelen (verstrekt na ondertekening van een onbepaalde tijdscontract, meestal na 6 maanden dienstverband):

- Diploma's en certificaten van relevante regelgevende instanties.
- Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training om op de hoogte te blijven van evoluerende regelgeving en normen.

Als je een toegewijde en geautoriseerde MOT Testing Mechanic bent die op zoek is naar een nieuwe kans, kijken we uit naar je sollicitatie. Sluit je aan bij ons team van professionals en draag bij aan onze inzet voor het waarborgen dat voertuigen voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieustandaarden. Solliciteer vandaag nog om aan een lonende carrière in de automotive industrie te beginnen.