1e Automonteur

Wij zijn momenteel op zoek naar een zeer bekwame en ervaren automonteur om ons team te versterken. Als professional die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van auto's, beschik je over uitgebreide kennis van verschillende auto-onderdelen, motoren en systemen. Jouw expertise in het diagnosticeren en oplossen van voertuigproblemen zal van onschatbare waarde zijn voor onze klanten.

Verantwoordelijkheden:

- Uitvoeren van reparaties en onderhoud aan auto's, inclusief grote merken zoals Volkswagen, BMW en meer.
- Gebruikmaken van jouw ervaring met een breed scala aan automodellen om problemen die zich voordoen in voertuigen te diagnosticeren en te verhelpen.
- Bieden van uitstekende service aan onze klanten door te werken in autoreparatiewerkplaatsen, garages of autodealers.
- Specialiseren in specifieke voertuigtypes of je richten op specifieke gebieden van autoreparatie, zoals remmen, transmissies of elektrische systemen.
- Uitvoeren van routinematige onderhoudstaken, zoals olieverversingen, bandenwissels en veiligheidsinspecties.
- Efficiënt en effectief uitvoeren van reparaties door gebruik te maken van diagnostische scanners, sleutels, hefbruggen en andere gereedschappen en apparatuur.
- Duidelijk en begrijpelijk communiceren met klanten, waarbij je problemen en reparaties op een professionele manier uitlegt.
- Op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en technieken in de auto-industrie om ervoor te zorgen dat jouw kennis actueel en relevant blijft.
- Goede communicatieve vaardigheden in het Engels (basis), Duits of Nederlands zijn een pré.

Vereisten:

- Minimaal één jaar ervaring met grote merken, waaronder Volkswagen, BMW en andere.
- Voorkeur voor het afronden van een formele opleiding, zoals een autotechnologieprogramma aan een beroepsopleiding of gemeenschapscollege.
- Als alternatief worden mensen met on-the-job training of leerlingwerkplaatsen in de autotechniek ook in overweging genomen.
- Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om motorproblemen effectief te diagnosticeren en te repareren.
- Uitstekende kennis van auto-onderdelen, motoren en systemen.
- Vaardigheid in het uitvoeren van routinematige onderhoudstaken en veiligheidsinspecties.
- Goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen omgaan met klanten en reparaties uit te leggen.
- Vermogen om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de auto-industrie.

Wat Wij Bieden:

- Concurrerend uurloon: €14,50 - €20 bruto per uur (op basis van een 40-urige fulltime werkweek).
- Overwerkvergoeding tegen een tarief van 125% voor elk extra gewerkt uur en 200% op feestdagen (geheel naar eigen goeddunken).
- Vakantietoeslag na de eerste maand dienstverband, gebaseerd op het aantal gewerkte uren, conform de Nederlandse wetgeving (meer gewerkte uren leiden tot een hogere vakantietoeslag).
- Vergoeding voor reiskosten: €0,21 eurocent per kilometer voor de heen- en terugreis.

Extra voordelen (verstrekt na ondertekening van een onbepaalde tijd contract, doorgaans na 6 maanden dienstverband):

- Diploma's en certificaten van de dealer.
- Taalcursussen indien nodig.
- Gratis training en professionele ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder verdere scholing in autotechniek en de mogelijkheid om lokale certificeringen te behalen.

Als jij een toegewijde en vaardige automonteur bent die op zoek is naar een nieuwe kans, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Sluit je aan bij ons team van professionals en lever een bijdrage aan onze inzet om onze klanten uitstekende service en expertise te bieden. Solliciteer vandaag nog om een lonende carrière in de auto-industrie te beginnen.